OVER FAMILY BREDA BELCRUM

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Breda Belcrum

Blijf gezellig eten bij Family Breda Belcrum of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Breda, kom je thuis! Hier ben je altijd welkom, is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten en dit hoef je Bart en Pascal dan ook niet uit te leggen. Zij bereiden samen met hun team jouw favoriete Family maaltijd. Geniet ervan in het sfeervolle eethuis, laat het bezorgen of kom jouw lekkerste maaltijd gemakkelijk afhalen; het kan allemaal. 

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je komt om gezellig te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar ‘s avonds een hapje te eten bij Family Breda in de wijk Belcrum ben je aan het juiste adres. Dankzij onze prachtige locatie in Breda zie je deze sfeervolle Family zeker niet over het hoofd. Je vindt ons direct tegenover het Station Breda.  

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of kies juist voor wat extra groente, ga dan voor onze maaltijdsalades. Sluit je maaltijd af met een verdaaid lekker ijsje, we hebben allerlei lekkere sundae specials om van te genieten.  

Natuurlijk is er ook aan de allerkleinte in Breda gedacht. Hiervoor hebben wij een speciaal kidsmenu samengesteld, zo is eten bestellen bij Family Breda ook voor de kinderen een feestje, Family is er tenslotte voor de hele familie. 

Kom je snel een keertje genieten van onze Family specialiteiten?  

Wij kunnen onze heerlijke Family burgers zeker aanbevelen. De Family Bacon-Egg Cheeseburger met frisse sla, rode ui, tomaat, augurk, bacon, cheddar cheese, gebakken ei en burger relish is een echte topper! 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Breda Belcrum staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion